Witam czy ktos byłby chętny albo zainteresowany moze takim czymś jak komunikaty głosowe w schemacie reagowania dodac kolejna opcje taka jak KOMUNIKAT GLOSOWY?? Gdzie bedzie przychodziło powiadomienia o danym alarmie a zarazem go czytał na głośnikach przez dekoder badz przez apke S.A???
Jeśli dobrze zrozumiałem to jest to częściowo zrealizowane; w schematach reagowania>> “odtwórz dźwięk” i “Wypowiedź frazę”. A co do SA to już jest zgłoszona potrzeba takiej funkcji.
No to wiem a nawet zauazylem w schematach ale bardziej chodzi o powiadomienie glosowe w SA czy wogole jest takie cos w planach do zrealiowania w blizszej przyszlosci.
Pracuje nad apką do transmisji dźwięku ale na razie jestem na etapie ulepszania prototypu
Ale pytanko czy ta apka bedzie działała na takiej samej zasadzie jak zello. Czy bedzie aktywacja głosem czy caly czas bedzie przesyłała sygnal?? Bedzie mozna cofnąć np albo odsłuchać nagrany komunikat itd???
Ja to widzę tak:
v1.0 - strumieniowy przesył dźwięku z nadajnika do odbiorników (jak radio)
v1.1 - funkcja nagrywania dla programu nadawczego, która wycina ciszę (częściowo zrealizowane)
v1.2 - możliwość uzyskania dostępu do nagrań z poziomu komórki (ściąganie ich z nadajnika)
Funkcja Wypowiedz frazę wymaga zainstalowania wtyczki