Masz problem z dekoderem STQC lub innym programem ze strony serwerbartka.pl? Zadzwoń bezpośrednio do autora: +48 575 096 818 - rozumiem, że nie każdy ma czas i ochotę na czytanie długich instrukcji i samodzielne kombinowanie.
Otrzymasz odpowiedź na pytania, instrukcję krok po kroku lub pomoc przez pulpit zdalny - ty decydujesz! Bez dodatkowych opłat.
Wielu nowych użytkowników preferuje kontakt telefoniczny zamiast pisania, dlatego chcę zaprosić również istniejących Klientów do skorzystania z tej formy pomocy w rozwiązywaniu ewentualnych problemów. Zależy mi na tym, żeby każdy, kto wyda swoje pieniądze w moim sklepie był zadowolony z otrzymanych usług.
Potrzebujesz niestandardowej funkcji lub pomocy z problemem niezwiązanym stricte z projektami z tej strony? Możemy również dogadać się w kwestii wykonania innych usług informatycznych.
Uwaga! Nie mam stałych godzin urzędowania: zdarza mi się wdrażać aktualizacje serwerów w nocy i nie być dostępnym rano. Możesz dzwonić o dowolnej porze, również w niedzielę. Jeśli nie będę dostępny, to oddzwonię w wolnym czasie.
Wybrane zagadnienia (bez dodatkowych opłat):
- ustawienie przekazu na SelektAlarm i Telegram
- ustawienie alarmowania przez Discord, WhatsApp
- przejście z płatnej wtyczki WhatsApp na nowe bezpłatne alarmowanie WhatsApp przez SelektAlarm
- informacje na temat łączenia moich programów z innymi rozwiązaniami np. E-remiza, SMS-y
- przetłumaczenie komunikatu błędu dekodera z komputerowego na polski
- wytłumaczenie różnic pomiędzy poszczególnymi metodami alarmowania
- pomoc w podłączeniu przekaźników tak, żeby sterować nimi z poziomu dekodera
- pomoc w zaktualizowaniu dekodera lub wykonaniu kopii zapasowej jego plików
- wspólne planowanie systemu alarmowego i pomoc w dobraniu najskuteczniejszych składników oraz konfiguracji
- niestandardowe zastosowania moich projektów jak np. powiadomienie SelektAlarm po wykryciu otwarcia drzwi od posesji
Odpowiadam również na SMS. Zapraszam serdecznie.