Dlaczego jak PSP robi testy w innym powiecie to testy wchodza elegancko doslownie wszystkie OSP a jak przychodzi do alarmu to ucina melodyjke i alarm nie wchodzi?
Może masz jakieś skanowanie włączone na radiu i jak idzie test za testem, to Twoje radio nie przełącza się, tylko wszystko ładnie przepuszcza do dekodera, a jak wchodzi alarm raz na jakiś czas, to twoje radio jest akurat na drugim kanale i ucina początek?
Wlasnie.nie mam skanera. Mam podlaczone radio typowo pod selektywne.
Opisz jakie masz radio, jak masz podpięte, co masz na wyswietlaczu ustawione i próbke nagrania takiego uciętego podeślij
Radio to retevis rt 95. A nagrania nie umiem podeslac. Na wyświetlaczu mam swoj kanal selektywne ustawione. Jak mozesz napisz na priv moze mi soe uda w wolnej chwili cos podeslac jak nie wejdzie cale
@Buhaj Pana post jest widoczny w internecie, to publiczna część forum. Zachęcam do zmiany wpisu w celu usunięcia prywatnego numeru telefonu i wymianę kontaktem poprzez prywatną wiadomość. Oszuści nigdy nie śpią i nieustannie skanują internet w celu pozyskania numerów do wysyłania niechcianych ofert.
Tak sobie kminie i jest moze możliwość ze metodyka obcięta dlatego ze za mocny sygnal i zatyka radio i dlatego nie wchodzi??
Spróbuj zmniejszyć/zwiększyć squelch (blokade szumów)