Telegram błąd bota

Witam serdecznie bot na telegramie działał przed tem idealnie 2 dni temu skapnąłem się że nie przychodzą powiadomienia z SelektAlarm w moim rejonie , zresetowałem bota nic to nie dało zresetowałem telegrama też nic to nie dało , podaje polecenia botowi i zero reakcji czy można to jakoś naprawić ? ( na zdjęciu akurat nie mam zasięgu bo robiłem screanshota)

Okej w systemie pojawia mi się informacja o próbie dodania drugi raz tego samego kanału do rozmowy na Telegramie i błędzie. Przerobię system tak, aby blokował taką próbę i to powinno rozwiązać ten problem. Bot przetwarza wiadomości jedna po drugiej i faktycznie jeden błąd może mieć wpływ na przetwarzanie kolejnych instrukcji od użytkownika. Na moim koncie wszystko działa bez zmian. Czy kogoś jeszcze to dotyczy?

Chłopaką z straży co mają też telegrama i ten sam rejon not wgl nie wysyła informacji z alarmów , np wiem że wyje syrena na kotlinie gdzieś bo słyszę na radiu a bot zero reakcji , bot nie wysyła infa od jakoś 3-2 dni

Ten sam kanał SelektAlarm? Ta sama grupa na Telegramie czy różne?

Ta sama grupa SelektAlarm kanał AlarmOSPDKL

Okej proszę spróbować teraz zrobić /reset i dodać kanał. Wdrożyłem poprawkę.
EDIT: Okej widzę jeszcze jedną rzecz. Zaraz dam znać

Można jeszcze raz prosić ten reset ? Po wpisaniu /reset było git bot zadziałał dałem /start potem /add numer kanału zadziałało potem hasło i bot znów

Proszę poczekać chwilę, zaraz będzie działać. Dam znać. Mam dokładną przyczynę: problem pojawia się po usunięciu kanału, w przypadku próby jego ponownego dodania.

Okej czekam w takim razie

Teraz będzie śmigać. Dziękuję za zgłoszenie.

Pięknie dziękuję za szybką pomoc ! udało się wszystko wpisać , miłego dnia ! :slight_smile:

1 polubienie