SelektAlarm na urządzenia z systemem iOS

Czy planowane jest zrobienie aplikacji na systemy iOS?

Jest możliwość korzystania z bota selektalarm na telegramie

2 polubienia

Zgodnie z zaleceniami KP PSP z mojego rejonu korzystanie z powiadamiania na aplikację Telegram nie jest możliwe.

Firma Apple narzuca coroczne opłaty na programistów, więc nie planowałem tego.

Technicznie nie ma żadnych przeszkód, więc jeśli jest Pan gotowy pokrywać te opłaty, to mogę wykonać takie wdrożenie. Ewentualnie możemy się dogadać na pokrycie opłaty jeden raz i apka może zostać wypuszczona w wersji płatnej dla pozostałych użytkowników (jeśli będzie na siebie zarabiać, to pozostanie dostępna dla iOS również w kolejnych latach).

Jaki jest koszt takiej appki ? I czy będzie lepiej działać niż telegram ? Jest dużo użytkowników iOS , napewno na grupie i może by korzystali z appki.

2 polubienia

Firma Apple wymaga wpłacania 99 dolarów rocznie za możliwość umieszczania aplikacji w App Store (nawet gdy udostępnia się tylko bezpłatne programy). Z tego powodu wiele bezpłatnych narzędzi z Androida jest dostępnych tylko w wersji płatnej na iOS.

Nie jestem w stanie potwierdzić, czy usługi powiadomień Push od Apple będą szybsze od tego, co jest w Telegramie. Zgaduję, że będzie to bardzo podobne z taką różnicą, że mamy jednego pośrednika mniej w systemie — zazwyczaj mniej skomplikowane systemy działają skuteczniej.

Do tych 99 dolarów trzeba doliczyć jeszcze moją pracę w postaci dopasowania istniejącego kodu pod iOS-a: 200 zł.

Ile osób chce taką aplikację? Ile by wychodziło na osobę?

Na pewno ja się zgłaszam, ale to dopiero po rozmowach w KP PSP.

O takich rzeczach z PSP się nie gada dla twojej wiadomości

1 polubienie

Nie musisz mnie pouczać, wiem co robię.