Cześć jak powinna brzmieć reguła dla kilku województw i powiatów w trakcie wysyłania informacji to Telegramu.

Tak to wygląda dla pojedynczego przypadku, a jak zrobić by było więcej województw i powiatów ???
Dziękuje za pomoc ![]()
Cześć jak powinna brzmieć reguła dla kilku województw i powiatów w trakcie wysyłania informacji to Telegramu.

Tak to wygląda dla pojedynczego przypadku, a jak zrobić by było więcej województw i powiatów ???
Dziękuje za pomoc ![]()
Cześć, aktualnie najprościej będzie skopiować ustawioną akcję SelektAlarm do schowka, utworzyć regułę na każdy powiat i do każdej z reguł wkleić akcję ze schowka oraz ewentualnie dopasować.
Druga opcja to utworzenie reguły typu “Reaguj na każdy alarm”, skonfigurować ją raz i w ustawieniach dekodowania zaznaczyć ignorowanie niezapisanych sekwencji. Wtedy dekoder będzie realizować ustawioną w regule akcję tylko dla tego, co mamy wpisane w swoją bazę.
Jest też opcja wprowadzenia reguł grupowych przeze mnie do programu. Wtedy można by dodać kilka powiatów do jednej reguły i ustawić akcję raz.
Jak ogarnales u siebie jestes w stanie mi pomoc??? Jestem swiezak i robie to dla znajomej.
Jasne, proszę wskazać niejasny etap, to wszystko wyjaśnię.
tak jak pisalem email powiadomienia wchodza ale pod nazwa ALARM OSP a nie dana jednostka. szukam tez osoby ktora mi to zdalnie zrobi
mam juz ogarnąłem temat. Pozdrawiam