Nie działają powiadomienia po aktualizacji WA

Witam, ostatnio chyba była jakaś aktualizacja wtyczki WhatsApp i spowodowało to następujący błąd.
Gdy Wszystko działa ok to lista wygląda tak (fot.1)

Jeśli ktoś napisze cokolwiek na grupie do której są podpięte powiadomienia to wtyczka w programie przestaje widzieć dostępną nazwę grupy a zamiast tego widnieje wpis “1 unread message”(fot2).

Wtyczka w tym momencie głupieje po w regułach powiadomień nie odnajduje nazwy przypisanej nazwy rozmowy WA i wyrzuca błąd “Niedostępna rozmowa” (fot.3)

Używam najnowszej wersji wtyczki 1.9,i dekodera 2.16 do tej pory wszystko doskonale działało

Dziękuję za zgłoszenie błędu z dokładnym wyjaśnieniem okoliczności. Post wisiał 12h w oczekujących, na przyszłość w takim przypadku proszę o SMSa, co pozwoli mi szybciej odpowiedzieć.

W celu natychmiastowego przywrócenia przesyłu zalecam skonfigurować przekazywanie kanału SelektAlarm na WhatsApp, użytkownicy płatnej wtyczki mogą uzyskać dedykowany numer do nadawania alarmów (na prośbę).

Natomiast w kwestii tego bota po stronie użytkownika to firma Meta czasami wprowadza zmiany na stronie u części użytkowników (tzw Testy A/B) i w takim wypadku muszę ręcznie zaktualizować wtyczkę, co postaram się zrealizować jutro.

Pozdrawiam weekendowo!

Wygląda na to, że doraźnie pomogło wyłączenie powiadomień w ustawieniach WA

U mnie błąd nie wystąpił, ale mam coś takiego:

Po włączeniu tych powiadomień wystąpił, więc zabieram się za mapowanie zmian w stukturze strony do kodu.