Witam, nie wiem czy był poruszany temat, ale może będzie jakaś opcja do obsługi programu z poziomu telefonu?
Witam, funkcja jest na liście planowanych rzeczy. Wymaga ona dużej ilości pracy, ale mimo to planuję ją udostępnić bez dodatkowych opłat, natomiast przez to nie jest ona priorytetem.
Super, w takim razie czekam na to, pozdrawiam
Ja tu tylko podpowiem, że u mnie bardzo fajnie działa obsługa zdalnie komputera z dekoderem przez Anydesk, jeszcze mnie to nie zawiodło.
Również używam Anydesk. Aplikacja działa sprawnie i nawet przy słabym zasięgu można połączyć się bezproblemowo z PC
A po jakim czasie ci rozlancza anydeska??? Idzie zrobic by wcale nie rozlaczalo??
Po paru minutach rozłącza niestety. Z tego co kojarzę by mieć stałe połączenie to trzeba mieć licencję wykupioną.
A co najczęściej sprawdzacie z poziomu komórki? Może wdrożę jakąś okrojoną wersję tej funkcjonalności na start, np. sprawdzanie stanu online/offline dekodera. Warto?
Fajnie by było mieć możliwość zapisania selektów i podgląd na ekran np. Kto ma testy itp.
Co według mnie było by potrzebne w telefonie
-Podpisywanie sekwencji
-sprawdzanie statusu
-dodawanie zasad reagowania chociaż ta ostatnia opcja niezbędna nie jest
Mozliwosc podgladu i edycji wojewodztwo/powiat/jednostka
ja do podglądania pulpitu komputera używamy Pulpit Zdalny Chrom w moim przypadku mogę też słyszeć co gadają w radiu
Ja np. sprawdzam skąd szedł selekt. po usłyszeniu w telefonie i braku reakcji ze strony SA wchodzę i patrzę czy to był inny powiat czy dekoder działa prawidłowo.