Możliwość obsługi dekodera z poziomu telefonu

Witam, nie wiem czy był poruszany temat, ale może będzie jakaś opcja do obsługi programu z poziomu telefonu?

1 polubienie

Witam, funkcja jest na liście planowanych rzeczy. Wymaga ona dużej ilości pracy, ale mimo to planuję ją udostępnić bez dodatkowych opłat, natomiast przez to nie jest ona priorytetem.

1 polubienie

Super, w takim razie czekam na to, pozdrawiam

1 polubienie

Ja tu tylko podpowiem, że u mnie bardzo fajnie działa obsługa zdalnie komputera z dekoderem przez Anydesk, jeszcze mnie to nie zawiodło.

4 polubienia

Również używam Anydesk. Aplikacja działa sprawnie i nawet przy słabym zasięgu można połączyć się bezproblemowo z PC

A po jakim czasie ci rozlancza anydeska??? Idzie zrobic by wcale nie rozlaczalo??

Po paru minutach rozłącza niestety. Z tego co kojarzę by mieć stałe połączenie to trzeba mieć licencję wykupioną.

A co najczęściej sprawdzacie z poziomu komórki? Może wdrożę jakąś okrojoną wersję tej funkcjonalności na start, np. sprawdzanie stanu online/offline dekodera. Warto?

1 polubienie

Fajnie by było mieć możliwość zapisania selektów i podgląd na ekran np. Kto ma testy itp.

Co według mnie było by potrzebne w telefonie
-Podpisywanie sekwencji
-sprawdzanie statusu
-dodawanie zasad reagowania chociaż ta ostatnia opcja niezbędna nie jest

1 polubienie

Mozliwosc podgladu i edycji wojewodztwo/powiat/jednostka

1 polubienie

ja do podglądania pulpitu komputera używamy Pulpit Zdalny Chrom w moim przypadku mogę też słyszeć co gadają w radiu

2 polubienia

Ja np. sprawdzam skąd szedł selekt. po usłyszeniu w telefonie i braku reakcji ze strony SA wchodzę i patrzę czy to był inny powiat czy dekoder działa prawidłowo.

1 polubienie