cześć. Dzisiaj po zresetowaniu komputera pojawił się problem. Nie pomaga usunięcie folderu WAWeb.
EDIT:
Raczej nie jest to błąd związany z wtyczką WA. Po usunięciu wtyczki program nadal się nie uruchamia
cześć. Dzisiaj po zresetowaniu komputera pojawił się problem. Nie pomaga usunięcie folderu WAWeb.
EDIT:
Raczej nie jest to błąd związany z wtyczką WA. Po usunięciu wtyczki program nadal się nie uruchamia
Cześć, przeniosłem Twój wpis do osobnego tematu.
Podaj wersję programu, którą używasz i wykonaj kopię zapasową wszystkich plików, ponieważ może się okazać, że bez tych plików nie uda mi się odtworzyć problemu w środowisku testowym.
Podesłałem pliki na PW. Wersja 2.15
Zapoznałem się z plikami i już mówię co jest przyczyną błędu:
Plik zawierający schematy reagowania jest uszkodzony. Przyczyną takiego błędu może być:
Na PW podeślę Ci poprawiony plik reguły.json, który się wczyta. Natomiast może on nie zawierać wszystkich uprzednio zachowanych ustawień, dlatego zalecam wczytanie własnej kopii zapasowej.
Dodatkowe spostrzeżenia:
STQCDecoder2.Discord.dll nie jest aktualna.STQCDecoder2.SMSAPI.dll nie jest aktualna, zainstalowana jest wersja z Dekodera v2.1 (!)częstotliwości.json można usunąć, nie jest używany w nowej wersji.