Proszę wszystkich zainteresowanych o wysłanie mi w prywatnej wiadomości ceny, którą uważają za uczciwą dla takiej usługi. Przykładowa wiadomość: X zł/rok
Słyszałem o problemach z Zello. Chcę przygotować alternatywę w pełni dopasowaną do potrzeb Strażaków, jednak wcześniej muszę określić, czy będę w stanie spiąć wszystko pod względem finansowym. Chodzi o koszty mojej pracy związane z zaprojektowaniem i napisaniem tej funkcjonalności oraz o utrzymanie serwerów.
Pomysł wygląda tak: po włączeniu tej funkcji w dekoderze będzie można wybrać źródło dźwięku oraz kanał SelektAlarm. Następnie w aplikacji będzie można słuchać tego dźwięku na komórkach (o ile ma się dostęp do danego kanału). Komunikacja jeden do wielu z szyfrowaniem.
Wiem, że istnieją bezpłatne alternatywy takie jak Discord, czy TeamSpeak, jednak nie są one idealne albo wymagają złożonych konfiguracji. Moja propozycja to jedno ustawienie w dekoderze, które po prostu działa na tym co jest bez kombinowania, bez rozłączania i bez dodatkowych haseł czy kont.
Oprócz pełnej wersji bez limitów rozważam (w zależności od dostępności zasobów) wersję bezpłatną/tańszą z ograniczeniami pozwalającymi zaoszczędzić na przepustowości - np. pozwalającą słuchać tylko na jednej komórce w danej chwili albo z limitami odsłuchu - np. 60 min. dziennie. Byłoby to akceptowalne?